Hopp til hovedinnhold

Ledig stilling: Sekretariatsleder for Granskingsutvalget

Nasjonalt utvalg for gransking av uredelighet i forskning søker ny sekretariatsleder.

Som sekretariatsleder vil du være sekretær for og koordinere arbeidet i utvalget, blant annet kyttet til granskinger og klagebehandling. Du vil ha ansvar for veiledning, opplæring og formidling.

I tillegg vil du bidra ved høringer og andre innspill, og du vil jobbe med nettverksbygging på feltet, både nasjonalt og internasjonalt. Du vil også ha arbeidsoppgaver knyttet til prosjekter på tvers av komiteer og utvalg i De nasjonale forskningsetiske komiteene. 

Nasjonalt utvalg for gransking av uredelighet i forskning er en nasjonal ressurs som skal veilede forskningsinstitusjonene om behandling av uredelighetssaker. Forskningsinstitusjonene skal også rapportere til utvalget om behandlingen av alle saker som gjelder uredelighet. Utvalget fungerer som klageinstans i saker der institusjonene har konkludert med vitenskapelig uredelighet, og kan også iverksette gransking på eget initiativ. Du kan lese mer om utvalget her: Om Granskingsutvalget

Søkere må ha hovedfag eller mastergrad, fortrinnsvis i juss, samt minst fem års relevant arbeidserfaring fra offentlig forvaltning. De må i tillegg beherske norsk og engelsk meget godt, både skriftlig og muntlig. 

Vi kan tilby et spennende fagmiljø med mulighet for utvikling og et hyggelig arbeidsmiljø i Oslo sentrum. Se mer om hvilke muligheter stillingen gir og søk her: 

https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/213883/sekretariatsleder-for-nasjonalt-utvalg-for-gransking-av-uredelighet-i-forskning-granskingsutvalget

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med seniorrådgiver HR Torunn Ellefsen 23 31 83 06 eller
direktør Helene Ingierd 23 31 83 04.